Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

План протиепідемічних заходів у період адаптивного карантину

e-mail Друк PDF

План протиепідемічних заходів
у період адаптивного карантину

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

Директор школи

____________Іванець Н.О.

 


з/п

 

Заходи

 

 

Відповідальні особи

 

Термін виконання

1

Забезпечити дотримання маскового режиму працівниками закладу освіти (далі — заклад)

 

 

2

Забезпечити перед початком зміни проведення температурного скринінгу працівникам закладу

 

Не допускати до роботи працівників, у яких виявлено температуру тіла понад 37,2 °С чи ознаки респіраторних захворювань

 

 

3

Розробити інструкцію з охорони праці під час роботи з дезінфекційними засобами з метою запобігання поширенню інфекції, спричиненої COVID-19

 

 

4

Організувати на входах у приміщення закладу  місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками

 

 

5

Забезпечити всіх працівників закладу п’ятиденним запасом засобів індивідуального захисту

 

 

6

Організувати цільове навчання всіх категорій працівників закладу з питань виконання протиепідемічних вимог до створення безпечних умов перебування дітей і працівників у закладі

 

Результати навчання оформити протоколами

 

 

7

Розробити та затвердити графіки проведення протиепідемічних заходів (температурного скринінгу, провітрювання, дезінфекції, вологого прибирання, прийому в заклад та повернення дітей додому тощо)

 

 

8

Ретельно вести Журнал відвідувачів закладу, у якому зазначати ПІБ осіб, дату, мету візиту, результати візуального огляду, результати температурного скринінгу, місце перебування в закладі, призвіща та ініціали контактних осіб

 

 

9

Розробити пам’ятки для всіх категорій працівників закладу щодо дотримання протиепідемічних заходів

 

 

10

Провести позаплановий і цільовий інструктажі з безпеки життєдіяльності для працівників в умовах адаптивного карантину шляхом самоосвіти з відміткою у відповідному журналі (під особистий підпис працівника про проведення відповідного інструктажу)

 

 

11

Організувати самостійне вивчення працівниками закладу вимог Регламенту

 

 

12

Інформувати адміністрацію закладу, батьків чи інших законних представників учня  про підвищення в нього температури тіла понад 37,2 °С або симптоми респіраторних захворювань із подальшою ізоляцією, не допускаючи в нього тривожних відчуттів та враховуючи його психологічний стан

 

Екстрено повідомити відповідний медичний заклад

 

 

13

Забезпечити відсторонення від роботи працівників у разі підвищення температури тіла або виявлення інших симптомів респіраторних захворювань

 

 

14

Вести ретельний моніторинг причин відсутності учнів у закладі

 

 

15

Суворо контролювати дотримання групової ізоляції на території та у приміщеннях закладу

 

Мінімізувати контакти між усіма учасниками освітнього процесу

 

 

16

Заборонити проведення:

  • масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю  більш ніж одного класу  та за присутності глядачів (відвідувачів)
  • батьківських зборів (окрім тих, що проводять дистанційно)

 

 

17

Забезпечити суворий контроль за дотриманням протиепідемічних правил у закладі, використанням працівниками засобів індивідуального захисту та дезінфекційних засобів

 

 

18

Забезпечувати вимоги Санітарного регламенту, зокрема розділу VI щодо повітряно-теплового режиму

 

 

19

Контролювати запас сучасних дезінфекційних засобів

 

 

20

Забезпечити безпечний питний режим

 

 

21

Суворо контролювати дотримання правил особистої гігієни учнми. Зокрема, після прогулянки, перед прийомом їжі

 

 

22

Забезпечити справний стан санітарно-технічного обладнання у закладі

 

 

23

Тримати на постійному контролі санітарно-гігієнічний стан туалетних осередкі, спортивної зали та харчоблоку

 

 

24

Оновити маркування прибирального інвентарю та використовувати його за призначенням

 

 

25

Забезпечити проведення санітарно-просвітницької, роз’яснювальної роботи серед учнів, їхніх батьків, працівників закладу (бесіди, санітарні бюлетні)

 

 

26

Забезпечити суворий контроль за роботою харчоблоку, якістю організації харчування

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останнє оновлення на Понеділок, 14 вересня 2020, 19:10